Tårnby Park Studio

Tårnby Park Performance Festival er en festival med nye værker og samarbejder mellem internationale og lokale kunstnere på tværs af generationer og grænser, hvor mødet med det ukendte og ufærdige er i fokus.

I løbet af vores 5 dages festival vil vi gerne prikke til din nysgerrighed. Vi har inviteret kunstnere fra blandt andet Kroatien, Bulgarien, Ungarn, Slovenien og København til at vise deres arbejde i Tårnbyparkens grønne bakker, fodboldbaner og forsamlingshuse. Gennem performances, workshops og en daglig picnic, vil vi sammen skabe en åben stemning hvor der eksperimenteres, leges og udveksles, om man er barn, ung, eller gammel.

Vi har lavet et program der aktivt arbejder med corona-restriktionerne og gjort dem kunstnerisk produktive. De internationale kunstnere der ikke kunne rejse ind i landet har vi sat sammen med herboende kunstnere og sammen har de skabt helt nye performanceværker på afstand.

Vi er værter for formatet Pass it on – tre internationale værker er under lockdown blevet videregivet til lokale kunstnere og bliver nu vist til festivalen. Vi har inviteret unge og etablerede kunstnere til at vise works-in-progress samt børn og unge til at tage del i spontane teaterworkshops. 

Til sidst afholder vi arrangementet Art in Amager, hvor lokale kunstnere og institutioner inviteres til at udveksle om fremtidens kunst i samspil med en hverdag på Amager. Vi glæder os.
Mød en fremmed, mød en nabo:
Kom, det er til dig.


MEDVIRKENDE KUNSTNERE
Aleksandar Georgiev & Sara Hamming, Karen Nhea Nilsen & Sonja Pregrad, Igor Koruga & Paolo de Venecia Gile, Jasmina Založnik, Jonathan Bonnici & Nadir Souirgi, FUKK & Pneuma Szöv, Manon Siv Duquesnay, Aline Combe, Lucie Piot, Maria Striim, Katrien van der Velden, Delia Keller, Aligaga, Karin Bergman, Meleat Frederikson & Ligia Lewis, Lynette Walworth og Jasna Hribernik.

BILLETTER
Billetter bliver sat til salg onsdag 26. maj kl. 13. Der er et begrænset antal billetter til hver forestilling pga. corona. Nogle performances skal man købe billet til, andre er gratis.

PRAKTISK
Festivalen foregår i Tårnbyparken. Den præcise adresse vil fremgå på billetten.
Programmet vil blive offentligjort i starten af næste uge, så hold øje!

Kunstnerisk leder: Andreas Liebmann
Kunstnerisk co-leder: Sophie Grodin
Gæstekurator: Cecilie Ullerup Schmidt
Produktionsleder: Lærke Hansen
Festivalassistent: Veronica Fabon L. Jacobsen
Kommunikationsansvarlig: Mille Højerslev
Festivalproducent: Amanda Lützhøft
Grafisk design & dokumentation: Max Morris
Using Format