OM OS

Siden 2017 har performancekunstner Andreas Liebmann sammen med et voksende netværk af kunstnere og lokale borgere udforsket forskellige festivalformater, performances, performanceaftener, film, debatter og forskellige institutionelle rammer i Tårnby.

Han har inviteret borgere og andre kunstnere til at udveksle, skabe og debattere. Han har centreret sit og mange samarbejdspartneres arbejde med to festivaler og øvefaciliteter i det gamle købmandscenter “Tårnby Torv” (2017-2019) . Senere har han beboet den tidligere og nu renoverede “Bank Nordik” i Tårnby til performanceaftener og prøver (nov 2019-2020).

Siden 2020 har han i et socialt boligområde og i samarbejde med den lokale “boligorganisation” “Tårnbyhuse” startet Tårnby Park Studio i en tidligere kælder som resultat af et kunstnerisk forskningsprojekt finansieret af Kulturministeriet og støttet af Statens Scenekunstskole (2020/2021).

Tårnby Park Studio er tænkt som et sted, hvor kunstnere og lokale borgere kan mødes og skabe. Et møde- og produktionssted, en kerne for løbende, stedspecifik performanceproduktion og forskning i nye tilgange til dialog mellem kunst og samfund. Det skal også være et sted for internationale udvekslingsformater i samarbejde med teatre og kunststeder, der beskæftiger sig med og arbejder med specifikke spørgsmål om kunst, politik, medborgerskab og nye visioner for kunstinstitutioner.

Tårnby Park Studio er dette: En åben platform, der inviterer kunstnere til residencies, der stiller forslag til offentlige interventioner, offentlig dialog og inviterer borgerne til at deltage i samskabelse. Det bruger værktøjer og metoder fra scenekunst, stedsspecifik praksis, film, tv, deltagelsesaspekter, relationel kunst, deling af rum og tid og – inviterer naboerne til overraskende møder.

 

KONTAKT

info(at)taarnbyparkstudio.dk

Forening Civil Sector, Glamsbjergvej 11, 2770 Kastrup
CVR 39009552

+45  91 53 37 15

+45 91 53 37 15

Instagram    Facebook

Tårnby Park Studio er støttet fra Statens Kunstfond (Driftstøtte), Tårnbyhuse (Lokaler, Sparring) og Tårnby Kommune (Fremtidsklubben)

 

Beboere taler om Tårnby Park Studio!: