Katla.Versioner
Et Skyggeteater- og musikprojekt om monstre for børn og familier, skabt af lokale børn i samarbejde med kunstnerkollektivet Rum2
Katla Versioner handler om monstre. En række forestillede monstre, der gemmer sig under vores senge og venter på at blive fundet. Monstrene opstår ud af hverdagsobjekter, som forvandles til et performative værker.  Her kommer børnenes fantasimonstre til live gennem skyggespil, soundscapes og historiefortælling. Publikum oplever en æstetisk rejse ind i monstrenes onde og uhyggelige univers.

Katla Versioner er inspireret af dragen Katla fra Astrid Lindgrens “Brødrene Løvehjerte”.

Det er et tværdisciplinært kunstprojekt, som undersøger, hvordan samfund og opvækst skaber de monstre, som børn ser i vores moderne verden. Børns fantasimonstre er inspireret og påvirket af den kultur, de lever i og det er derfor en afspejling af deres lokalsamfund.
Katla Versioner er støttet fra Statens Kunstfond og er Tårnby Park Studios første selv-producerede børneforestilling. De tre første visninger var udsolgt. Katla.Versioner siden da har den været på turné til sydhavnes teater, Theater Stadelhofen i Zurich, og mere!