SOMMERSTART MINI FESTIVAL
Tårnby Park Studio er vært for en spændende forlænget weekend fyldt med unikke workshops, fængslende forestillinger, en tankevækkende offentlig debat og en afslappende pop-up bar i Tårnby Parken. For familier, børn og alle naboer til Amager, København og resten af verden har vi to forskellige workshops, der blander danse- og teaterkunst. Det er en enestående oplevelse, hvor øko-science fiction møder teater! Vi inviterer dig og din familie til at deltage, og glem ikke at tage din bedstemor, onkel, fætter eller arbejdskollega med!
𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺
𝗟𝗲𝘃𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗯𝘆𝗴𝗴𝗲𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹𝗲𝗿 – 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 𝗺𝗲𝗱 𝗣𝗵𝗶𝗹 𝗔𝘆𝗿𝗲𝘀
𝗟ø𝗿. 𝟭. 𝗝𝘂𝗻𝗶 𝟭𝟯.𝟬𝟬 – 𝟭𝟳.𝟬𝟬
Er du fascineret af bæredygtigt byggeri? Vær med, når professor Phil Ayres, en anerkendt ekspert fra Royal Academy, demonstrerer, hvordan du kan dyrke dine egne mursten ved hjælp af Funghi. Hans ekspertise og innovative tilgang vil helt sikkert efterlade dig inspireret!
Mere info her: https://fb.me/e/baplsVLzq
Billetter her
Ø𝗸𝗼-𝗦𝗰𝗶-𝗙𝗶 Familie 𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽𝘀 𝗺𝗲𝗱 𝗙𝗿𝗲𝗺𝘁𝗶𝗱𝘀𝗸𝗹𝘂𝗯𝗯𝗲𝗻
𝗟ø𝗿 𝟭. 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝟭3-𝟭7.𝟬𝟬
𝗦å 𝟮. 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝟭3.-𝟭7.𝟬𝟬
Dans – forvandl dig selv – leg. Fremtidsklubben, vores lokale teaterklub, inviterer familier, børn og naboer i alle aldre til at lege sammen en formiddag. Ved hjælp af vores Futuromobil-vogn forestiller vi os nye fremtider og skaber forestillinger mellem natur, mennesker, robotter, planter, skrald og teknologi. Book allerede nu! En sjov og seriøs teatertidsmaskine.
Mere info her: https://fb.me/e/1KI7RXtZD
Billetter her

𝗗𝗼𝗻’𝘁 𝗽𝗮𝘆 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗱𝗲𝗯𝘁𝘀 -𝗧𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴
𝗧𝗶𝗿 𝟰. 𝗝𝘂𝗻𝗶 𝟭𝟰.𝟬𝟬
𝗢𝗻𝘀 𝟱. 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝟭𝟱.𝟬𝟬
Hvis du har brug for underholdning om alvorlige ting, så besøg vores klovne-tænketank: »Don’t pay your debts« kommer forbi Tårnby efter et succesfuldt besøg på »Managing Discomfort Festival by Husets Theatre/Live Art. Den er nu også en del af CPH Stage-programmet.
Mere information her: https://fb.me/e/3NgKpxJmb
Billetter her
𝗠𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿𝘀 𝗼𝗳 𝗰𝗿𝗶𝘀𝗶𝘀 –offentlige diskussion
𝗧𝗶𝗿 𝟰. 𝗝𝘂𝗻𝗶 𝟭𝟱.𝟯𝟬
Hvad er scenekunstinstitutionernes muligheder og roller i en verden i krise? Det er emnet for vores offentlige diskussion »Matters of Crisis« med repræsentanter for teaterinstitutioner. Dette arrangement er også en del af CPH Stage.
Mere info her: https://fb.me/e/ygTxXwd9z
Billetter her
Sommerstart-festivalen bygger bro til vores internationale performancefestival Øcocity 2.0, som finder sted fra den 2. til den 15. september. Øcocity 2.0 er en transdisciplinær begivenhed om og inden for bæredygtighed, der kombinerer performance, arkitektur og avancerede naborelationer.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i Tårnbyparken igen!
©max morris doherty

©max morris doherty

𝗗𝗼𝗻’𝘁 𝗽𝗮𝘆 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗱𝗲𝗯𝘁𝘀 -𝗧𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴

𝗗𝗼𝗻’𝘁 𝗽𝗮𝘆 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗱𝗲𝗯𝘁𝘀 -𝗧𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴

Ø𝗸𝗼-𝗦𝗰𝗶-𝗙𝗶 Familie 𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽𝘀 𝗺𝗲𝗱 𝗙𝗿𝗲𝗺𝘁𝗶𝗱𝘀𝗸𝗹𝘂𝗯𝗯𝗲𝗻

𝗠𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿𝘀 𝗼𝗳 𝗰𝗿𝗶𝘀𝗶𝘀 – public discussion

𝗠𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿𝘀 𝗼𝗳 𝗰𝗿𝗶𝘀𝗶𝘀 –offentlige diskussion

𝗟𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗯𝘂𝗶𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹𝘀 – 𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗣𝗵𝗶𝗹 𝗔𝘆𝗿𝗲𝘀

𝗟𝗲𝘃𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗯𝘆𝗴𝗴𝗲𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹𝗲𝗿 – 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 𝗺𝗲𝗱 𝗣𝗵𝗶𝗹 𝗔𝘆𝗿𝗲𝘀