FREMTIDSKLUBBEN

Teaterklub for alle aldre igen fra 15. August! Hver tirsdag 16.00-17.30 Fra den 15.8.2023 kan teaterentusiaster igen komme til Tårnby Park Studio. Hvis du er mellem 10 og 99 år gammel og nysgerrig på at udforske dig selv og verden omkring dig gennem teater, dans, video og improvisation, så er du meget velkommen! (Yngre end 8 år i selskab med en voksen). Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding Vil du være med? Skriv til os! Ellers ring på 91 53 37 15

Om Fremtidsklubben:
 “Fremtidsklubben” blev skabt sidste år, 2022, og i løbet af 8 måneder øvede en mangfoldig gruppe et teaterstykke, som blev opført i december i Tårnbyparkens Fælleshus foran et begejstret publikum. I år fortsætter vi med regelmæssige møder i vores Fremtidsklub for at skabe to forestillinger i løbet af året.

Denne gang: Frankenstein og lufthavnen. Premiere: November 2023
I år vover klubben sig ud i en ret utraditionel klassiker inden for litteraturhistorien: Mary Shelley`s Frankenstein. Vi vil finde det aktuelle i denne gamle roman og udforsker på en legende måde temaer, som Frankensteins monsterets søgen efter kærlighed, det fremmede, det misforståede og ser kritisk på nutidens teknologiske opfindelser. Lufthavnen, som vores teknologiske, turistmæssige og økonomiske monster, vil være en del af forestillingen. Premiere: Midt i november 2023!

Deltagere:
Alle er velkomne. Yngre end 8 år kun i selskab med en voksen.

Ledelse:
Klubben ledes af Andreas Liebmann (50), kunstnerisk leder af Tårnby Park Studio, teaterpædagog, desuden teaterkunstner, Delia C. Keller (34), teaterpædagog og videokunstner, og Birgitte Skands (60+), dansepædagog og danser.

Hensigt:
Vi tilbyder performancebaseret fysisk træning, koreografi, skyggespil, film og teater og oplevelsesbaserede stedsspecifikke performanceteknikker til kunstnerisk at udforske sine omgivelser. Dette fører til en kreativ dialog med en selv, gruppen og omgivelserne. Vi skaber relationer mellem mennesker i forskellige aldre.
Vi mener, at dette kan være en unik oplevelse: Det er ikke bare at spille indbyrdes og udvikle sig kunstnerisk, men pludselig også i samarbejde med mennesker fra forskellige generationer. Vi nyder den utraditionelle leg mellem aldre og baggrunde, respekterer hinandens forskelligheder og gør dem kunstnerisk produktive.
Klubben skal etableres på et ugentligt niveau. Vi starter den 21. marts 2023. Derefter kører det frem til efteråret, og vil foregå på en hverdag i to timer, undtagen i ferier.

Støttet af Boligforening Tårnbyhuse, af Tårnby Kommune, Statens Kunstfonds (Huskunstnerordning)