TEATER, BØRNEBIF OG SUPPE
Et decemberprogram på Tårnby Park Studio.
De tre første mandage i December:  5./12./19. 12

17.00 – 17.45 Børnebiffen / Forestilling 1
17.45 Suppe for alle
18.30 Forestilling 2

KUN 20DKK per voksne! Børn gratis.

Støttet af Statens Kunstfond, Vester Vov Vov og Den Danske Film Institut
Produktionsteam: Fran De Pian, Delia Keller, Andreas Liebmann

Detaljeret program

Når det er koldt udenfor, har vi brug for varme. Vi har brug for at samles, og vi har brug for kunstnerisk berigelse. Tårnby Park Studio præsenterer børnefilm af høj kvalitet til de mindste og et bredt udvalg af uafhængige performancekunstnere, der er knyttet til os! Vinteren kommer? Vi svarer igen med performance og suppe! Kom og nyd værker af Boys* in Sync, Sophie Grodin & Max Morris-Doherty, Snorre Hansen, Boaz Barkan & Andreas Liebmann, Tanya Montan Rydell, Sara Hamming og Franco De Pian. Vores børnebiografprogram “Børnebiffen” – i samarbejde med Vester Vov Vov – indeholder sjove film målrettet særligt til børn. Og for første gang nogensinde deler vores nye performanceklub for amatører – Fremtidsklubben – sit arbejde med et publikum.

Har du børn? Så kom med hele familien, og oplev et kunstnerisk eksperiment fra uafhængige performancekunstnere, så kan dine børn se en film i rummet ved siden af. Filmprogrammet er for 4-6årige børn, men vi mener, at det også er underholdende for ældre børn.

I løbet af de tre første mandage i december byder Tårnby Park Studio igen på det bedste, som vi kan levere: Fællesskab og forestillinger.

Herunder er programmet for hver mandag. Du kan nøjes med at deltage i enkelte programpunkter. Pris: 20 DKK – uanset hvor meget du deltager

 


“Post swirl”, Snorre Hansen, Photo Fran De Pian“Fremtidsklubben presenterer”, Photo by TPS  

 

“Happy happy wineyards” – Boys’n sync. Pic by TPS